Άδειασμα Βόθρου, Καθαρισμός Βόθρου, Καθαρισμοί Βόθρων: Καλέστε 6933080081 στην αποφρακτική εταιρεία μας 24h για τιμές αποφράξεων από 50 Ευρώ με εγγύηση.

Άδειασμα Βόθρου Αθήνα, Καθαρισμοί Βόθρων Αθήνα 24h

Άδειασμα Βόθρου Αθήνα οικονομικά!

Για τιμές άκρως ανταγωνιστικές και ποιοτικές υπηρεσίες σε όλη την Αττική 24h καλέστε μας τώρα! Θα σας ενημερώσουμε δωρεάν 24 ώρες το 24 ωρο 365 μέρες για τις προσφορές μας.

Ποιό είναι το κόστος για άδειασμα βόθρου;

Το κόστος για άδειασμα βόθρου ξεκινά από την τιμή των 50 Ευρώ και κλιμακώνεται ανάλογα με τα κυβικά μέτρα αδειάσματος. Έτσι καλό είναι να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο για ενημέρωση αναλυτικά. Άλλες φορές καλούμαστε να κάνουμε αναρρόφηση από δύο μέτρα βάθος. Δηλαδή, το ύψος του φρεατίου είναι ✅δύο μέτρα κάτω από το ύψος του δρόμου.

Άδειασμα βόθρου Αθήνας
70€
Κόστος σε άδεισμα βόθρου Αθήνας
από 70€
Άδειασμα βόθρου στην Αθήνα
από 70€
Επαγγελματίες στο άδειασμα βόθρου
από 70€

Καλέστε μας στο 693.308.0081

Ενδεικτικός τιμοκατάλογος για άδειασμα βόθρου Αθήνας
Άδειασμα βόθρου από: 70€
Δώρο με κάθε άδειασμα βόθρου: Απολύμανση φρεατίου
Αποκλειστικά σε όλες τις υπηρεσίες: Επαγγελματίες
Εμπειρία πάνω από: 35 χρόνια
Προσφορά Άντλησης: Καλέστε
Πλύσιμο Βόθρου από: 150€

Πώς διαμορφώνεται η τιμή αδειάσματος βόθρου στην Αθήνα;

Δεν είναι λίγες οι φορές που σε μονοκατοικίες υπάρχον "κρυφά" διαμερίσματα που έγιναν σε υπάρχοντα προηγουμένως υπόγεια ή πάρκιν. Αυτή η υψομετρική διαφορά δυσχεραίνει το άδειασμα βόθρου και πρέπει να ληφθεί υπόψιν για το φορτηγάκι πο πρέπει να έρθει.

Γιατί υπάρχουν ακόμη βόθροι στην Αθήνα;

Πολλοί ιδιοκτήτες αρνούνται να συνδέσουν το δίκτυο αποχέτευσης με το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ, εφόσον, βέβαια, υπάρχει η δυνατότητα. Και για τα μηνιαία κόστη αλλά και πολλές φορές, διότι λείπουν στο εξωτερικό. Μη σας φαίνεται, λοιπόν, παράξενο που το επάγγελμά μας θα έχει πάντα λόγο ύπαρξης ακόμη και σε ακριβές περιοχές της Αττικής.

Σε ποιες περιοχές απαιτείται συχνά άδειασμα βόθρου στην Αθήνα και ευρύτερα στην Αττική;

Οι περιοχές που έχουν ζήτηση στο κέντρο της Αθήνας είναι ο Βοτανικός, τα Αναφιώτικα, ο Κεραμεικός και άλλες που δεν σας πάει ο νους σας. Όσο και αν "κοκορεύονται" κατά καιρούς οι δήμαρχοι των Αθηναίων, ο Βοτανικός έχει παλιούς βόθρους και δεν έχει συνδεθεί στα περισσότερα σημεία του με το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ. Είναι μία τραγικότητα στο κέντρο.

Καλέστε μας στο 693.308.0081

Πώς συμβάλλει η αποφρακτική εταιρεία ΤΙΤΑΝ στο άδειασμα βόθρων;

Όπου μας καλέσετε ερχόμαστε χωρίς διασταγμό, ακόμη και σε Κυριακές και αργίες. Έχουμε στη διάθεσή σας πολλά φορτηγάκια και βυτιοφόρα διαφορετικής χωρητικότητας, ώστε να προσαρμόζουμε τον τρόπο επέμβασης. Αυξάνεται έτσι η αποτελεσματικότητα του ομίλου μας συνολικά και επικρατούμε στον έντονο ανταγωνισμό. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο.

Και βέβαια, το μόνο σίγουρο είναι ότι σε μας θα αισθανθείτε απόλυτη ασφάλεια. Οι ειδικοί τεχνικοί μας θα σας βοηθήσουν στην επίλυση ενός προβλήματος στο αποχετευτικό σας δίκτυο σε μόνιμη βάση. Αν υπάρχουν κακοτεχνίες κατασκευαστικές ή μετά από έναν σεισμό ο όμιλος TITAN είναι για σας ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης. Καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο, που εξυπηρετεί 20 γραμμές, ώστε να ελαχιστοποιείται ο χρόνος αναμονής. Ο πελάτης πρέπει να εξυπηρετείται άμεσα με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Κριτήριο για έναν σωστό όμιλο είναι η διαθεσιμότητα, η οποία αυξάνει τη φερεγγυότητα. Ένας καλός στόλος οχημάτων, καλοσυντηρημένων, αξιόπιστων και τεχνολογίας αιχμής προσδίδει αέρα υπεροχής. Εμείς μπορούμε όπου οι άλλοι αδυνατούν. Εμείς φέρουμε εις πέρας κάθε αποστολή ελαχιστοποιώντας το χρόνο χωρίς την πρόκληση ζημιών η παράπλευρων απωλειών. Σεβόμαστε την περιουσία κάθε πελάτη, είτε είναι ιδιώτης ή ένα εργοστάσιο ή το πολεμικό ναυτικό η ένα Υπουργείο ή το νομισματοκοπείο κα.

Τι απαιτείται αρκετές φορές έξτρα για το βόθρο σας;

Τουλάχιστον μία φορά το χρόνο πρέπει να γίνεται και πλύσιμο βόθρου, ώστε να αποκολλώνται στερεά υπολείμματα από τα τοιχώματα του βόθρου. Αυτά τα ιζήματα δημιουργούνται με τα χρόνια και επιπλέον εκεί αναπτύσσονται μύκητες, τους οποίους τρώνε κατσαρίδες κλπ. Αυτό σημαίνει ότι όσο και αν κάνετε απολύμανση, δεν θα κρατάει για πολύ. Σε ένα μήνα το πολύ θα είναι σαν να μην έγινε ποτέ. Εσείς όμως θα έχετε πληρώσει και θα αναρωτάσθε για τις αιτίες που το συνεργείο απολύμανσης απέτυχε.

Τι πρέπει να επισημανθεί στο άδειασμα βόθρου;

Αξίζει να επισημανθεί ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο: Τα οχήματα που αξιοποιούμε είναι τόσο δυσεύρετα τεχνολογικά και μηχανολογικά όσο και προορισμένα για τις πιο περίτεχνες εργασίες απόφραξης. Μπορούμε να προσεγγίσουμε εκεί που άλλοι δεν μπορούν. Οι τιμές μας δεν είναι τσιμπημένες, διότι εμείς δεν πηγαίνουμε σε μία αποστολή ξανά και ξανά. Ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας με αποτελεσματικότητα και ο πελάτης αισθάνεται ασφάλεια ότι τα χρήματα που μας εμπιστεύτηκε έχουν πιάσει τόπο. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει διάγνωση με κάμερα. Το αφήνουμε στη διακριτική ευχέρεια του πελάτη, ωστόσο το συνιστούμε σε απαρχαιωμένες αποχετεύσεις. Έτσι ο πελάτης θα γλυτώσει από έξοδα επαναλαμβανόμενα. Μπορούμε να εργαστούμε και σε συνθήκες αφόρητης ζέστης αλλά και έντονης νεροποντής, διότι έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό. Δείτε και τις επόμενες ερωτήσεις που εσείς μας κάνετε στο τηλέφωνο και φροντίζουμε να δίνουμε απαντήσεις λογικές και μετρημένες. Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να πέσετε σε παγίδες επίδοξων αποφραξάδων που ρίχνουν τις τιμές. Αυτοί δυστυχώς δυσφημούν το επάγγελμα. Ωστόσο εμείς σε αυτή την έγκυρη ιστοσελίδα προσπαθούμε να ενημερώσουμε το κοινό εμπεριστατωμένα και με εγκυρότητα. ✅ Η τεράστια εμπειρία των 35 ετών σημαίνει ότι με εξοπλισμό αιχμής βοηθούμε το κοινωνικό σύνολο με επιχείρηση σε οικογενειακή βάση.

Σύμφωνα με τα παραπάνω απαιτείται το ετήσιο σέρβις που λέγεται πλύσιμο βόθρου και γίνεται από την εταιρεία μας με όλες τις οικολογικές προδιαγραφές. Δηλαδή δεν χρησιμοποιούμε χημικά σκευάσματα, τα οποία θα προκαλούσαν ζημιά τόσο με την επιμόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα μακροπρόθεσμα, όσο και στο δίκτυο αποχέτευσης συνολικά.

Από την άλλη, όταν χρειαστείτε καθαρισμό βιολογικού βόθρου, τότε πάλι εμείς είμαστε εδώ με το μεγαλύτερο πελατολόγιο σε αυτήν την υπηρεσία.

Καλέστε μας στο 693.308.0081

Infographic 1 – Δίκτυο αποχέτευσης - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΤΙΤΑΝ

Συνοπτικά στη συνέχεια με τη μέθοδο Infographic σας δίνουμε παραστατικά τις αιτίες που βουλώνει ένα δίκτυο αποχέτευσης.

Όπως κάθε δίκτυο στον κόσμο, έτσι και το αποχετευτικό δίκτυο του λεκανοπεδίου εξυπηρετείται άριστα από τον όμιλο Apofraxeis Athina Titan.

Καλέστε μας στο 693.308.0081

Έτσι, από τα λίπη που πετώνται σε μία κουζίνα, σε μία λεκάνη τουαλέτας ή σε άλλες σωληνώσεις συμβάλλουν στο σχηματισμό ιζημάτων.

Infographic 1 apofraxeis Athina Titan
Infographic 1 apofraxeis Athina Titan

Σε συνέχεια όσων αναφέρθηκαν παραπάνω αυτά τα λίπη με την πάροδο του χρόνου φράζουν τις σωληνώσεις! Στην ιστοσελίδα μας ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΤΙΤΑΝ σας δίνουμε πάρα πολλές πληροφορίες για να αποφασίσετε χωρίς να σας κοροϊδέψουν με εξευτελιστικές τιμές και κακή ποιότητα.

Τι πετυχαίνουμε με τη χρήση κάμερας;

Η χρήση έγχρωμης μικροκάμερας για διάγνωση με παρακολούθηση από υπολογιστή όλου του αποχετευτικού σας δικτύου μας θέτει στην πρωτοπορεία. Έτσι η απάντηση στο ερώτημα αυτό δεν είναι και τόσο δύσκολη. Βέβαια, στην αγορά υπάρχουν και "υποτιθέμενοι αποφραξάδες", οι οποίοι αγόρασαν μία κάμερα από τα Lidl με 35 ευρώ. Αυτή η κάμερα είναι ασπρόμαυρη και δεν μπορεί να δείξει πρακτικά τίποτα. Βλέπουν "κάτι σκοτάδια" και παραμυθιάζουν τον πελάτη. Η ελάχιστη τιμή που δίνουμε στα 80 Ευρώ έχει βάση, διότι εμείς διαθέτουμε ✅ έγχρωμη κάμερα με κεφαλή αξίας 400 ευρώ, που θέλει κάθε χρόνο αλλαγή ή και πιο νωρίς. Βλέπουμε έγχρωμη εικόνα για δεκάδες μέτρα από το σημείο εισόδου. Εντοπίζουμε το ✅ σημείο βλάβης και δίνουμε οριστικές λύσεις. Απαλλάσσουμε τον πελάτη μας από άγχος και με επιστημονικές μεθόδους μηδενίζουμε πρακτικά την πιθανότητα λάθους. Ξέρετε ότι μία ζημιά από έναν ατζαμή ✅ μπορεί να σας στοιχίσει μερικές χιλιάδες ευρώ, αν χαλάσει σε ένα η πιο πολλά σημεία το δίκτυο υδρορροών. Φυσικά, υπάρχουν και αυτοί. Η αγορά είναι ελεύθερη. Το κακό είναι ότι όλο και περισσότεροι παριστάνουν τον επαγγελματία με μία ατσαλίνα στο χέρι κι ένα μηχανάκι. Τραγικές φιγούρες δυστυχώς που αμαυρώνουν το επάγγελμα. Μακρυά από μας τέτοιες νοοτροπίες. Εμείς στον αντίποδα όλων των παραπάνω με ασυναγώνιστη οργάνωση και εμπειρία συμπαραστεκόμαστε στον πελάτη από τις απαντήσεις μας στο τηλεφωνικό κέντρο μέχρι την έκδοση τιμολογίου ή απόδειξης. Η νομιμότητα είναι απαραίτητη για να ορθοποδήσει η ελληνική οικονομία. Καλέστε μας για να δούμε από κοινού την πιο συμφέρουσα λύση για σας!

Άριστες υπηρεσίες: Άδειασμα Βόθρου Αθήνα, Καθαρισμοί Βόθρων Αθήνα 24h με οικονομικό κόστος αποφρακτικά οχήματα EURO6 και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό!

Ποιο είναι το κόστος για μία ποιοτική απόφραξη στην Αθήνα;

Προφανώς προέχει η υγιεινή και η ασφάλεια των ενοίκων ή πελατών, αν πρόκειται για κατάστημα ή βιομηχανία. Παρόλα αυτά το κόστος για το άδειασμα βόθρου ή τον καθαρισμό της αποχέτευσης δεν πρέπει να σας αγχώσει. Η εταιρεία μας εξασφαλίζει την όπως λέμε "ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ" δίχως να χρειαστεί δεύτερη επίσκεψη. Προσφέρουε τόσο Άδειασμα βοθρων όσο και απόφραξη με ποιότητα. Δείτε τους λόγους:

 • Με ειδικές προσφορές και εκπτώσεις φροντίζουμε για το καλάθι της νοικοκυράς.
 • Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές αλλά και συμβόλαια υποστήριξης με το μήνα, που συμφέρουν.
 • Το έμπειρο προσωπικό και οι πιστοποιημένες υπηρεσίες με όλα τα ISO τεκμηριώνουν την 100% αποτελεσματική επίσκεψή μας.
 • Οι κακοτεχνίες και οι βλάβες, που άλλοι κατά κόρον προκαλούν, σε μας δεν υφίστανται.

Γιατί ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΤΙΤΑΝ;

Θα γλυτώσετε χρόνο και χρήμα!

Πού επιχειρούν τα συνεργεία της αποφρακτικής εταιρείας ΤΙΤΑΝ;

Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΤΙΤΑΝ καλύπτει όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Ένα από τα διαθέσιμα συνεργεία μας σε αναμονή θα σας εξπηρετήσει άμεσα. Ανάλογα με τη ζήτηση κάθε ημέρας φροντίζουμε για την κατανομή των τεχνικών μας. Με πολύ ειδικό σχέδιο δράσης κανένας πελάτης μας δεν μένει με παράπονο.

Γιατί ΑΠΟΦΡΑΚΤΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΙΤΑΝ στο τηλεφωνικό κέντρο ✅2106000203;

Διότι είναι το μεγαλύτερο brandname τόσο για ξεβουλώματα, απεμπλοκές δικτύων όσο και υπηρεσίες βόθρων!

Ποιο είναι το δικό μας Moto;

Για όποια υπηρεσία απαιτηθεί τόσο για Εκκενώσεις Βόθρων όσο και για αποφράξειςστην Αθήνα ο όμιλος ΤΙΤΑΝ είναι δίπλα σας 24h.

Θερμές ευχαριστίες από τον πρόεδρο του ομίλου κ. Πανίτσα
Σας ευχαριστούμε για το χρόνο, που παραμείνατε στην ιστοσελίδα μας. Στείλτε τα σχόλιά σας στη φόρμα επικοινωνίας μας ή καλέστε μας για δωρεάν πληροφορίες στο τηλεφωνικό κέντρο. Το επιστημονικό προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει με στοχοπροσήλωση και αφοσίωση!

Πόσο κοστίζει η υπηρεσία Άδειασμα Βόθρου Αθήνα;

Δεν είναι ψέμα ότι ο καταναλωτής ρωτάει ως εξής: Πόσο κοστίζει η υπηρεσία Άδειασμα Βόθρου; Στην τραγική οικονομική κατάσταση που ζει η Ελλάδα μας είναι απόλυτα δικαιολογημένη αντίδραση. Από τη μία η Οικονομική ανέχεια και από την άλλη το δυσμενές οικονομικό κλίμα οδηγεί το νοικοκυριό σε απόγνωση.

Σε συμφωνία με όλα τα παραπάνω εμείς σας δηλώνουμε ότι δεν έχουμε ανεβάσει αισθητά τα κόστη, ενόσω η τιμή του πετρελαίου έχει διπλασιαστεί σε λίγους μήνες. Άρα προσπαθούμε να συγκρατήσουμε τα έξοδά μας και απορροφούμε άλλα, έτσι ώστε να έχουμε συνέπεια στην τιμολογιακή πολιτική μας.

Τι αξίζει να τονιστεί σε αυτό το σημείο για τα κόστη αποφράξεων;

Σε αυτό το σημείο πρέπει να υπερτονιστεί ότι: Είναι πασιφανές ότι τα έξοδα κίνησης έχουν εκτοξευτεί λόγω τιμής πετρελαίου. Από μόνο του αυτό το γεγονός προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στην αγορά.

Πού να δώσετε σημασία στις τιμές απόφραξης;

Αντίθετα με όσα κάνουν άλλοι εμείς κρατάμε χαμηλά κοστολόγια. Καλέστε μας.

Γιατί να μας καλέσετε άμεσα;

Διότι με προσφορές καθημερινά αλλά και μία φορά το μήνα μπορεί να σταθείτε τυχεροί και να λάβετε εκπληκτική προσφορά. Εξάλλου το τηλεφώνημα είναι δωρεάν και ο ενημερωμένος πολίτης είναι πάντα κερδισμένος.

ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ;

Από τη μία θα διαφυλάξετε την τσέπη σας, όπως συνηθίζεται να λέγεται: Δεν θα επιβαρύνετε το καλάθι της νοικοκυράς. Από την άλλη θα επιλέξετε τη Νο1 αποφρακτική εταιρεία κάνοντας την καλύτερη επιλογή.

Ποια πλεονεκτήματα έχουμε στην υπηρεσία Άδειασμα Βόθρου;

Όχι μόνο στον τομέα Άδειασμα Βόθρου έχουμε την πρωτοπορία ως όμιλος αποφρακτικών εταιρειών, αλλά σε κάθε υπηρεσία απόφραξης συντήρησης άντλησης υδάτων ξεβουλώματος φρεατίων ελέγχου με κάμερα κα.

 1. Με πολύ υψηλή ποιότητα εργασιών αποδεικνύουμε ότι έχουμε εκπληκτική τεχνογνωσία.
 2. Αντλούμε όχι μόνο όμβρια ύδατα σωληνώσεις αλλά και ακάθαρτα από πυλωτές υπόγεια ασανσέρ αποθήκες.
 3. Οι τιμές αποφράξεων είναι οι πιο οικονομικές στην αγορά.
 4. Μάλιστα οι κριτικές στο Google my Business καταδεινύουν του λόγου το αληθές.

Ποιες αποφρακτικές υπηρεσίες εκτελούμε 24h το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο;

 1. Με μέγιστη προσήλωση σε κάθε αποφρακτική υπηρεσία.
 2. Το πλύσιμο δεξαμενών σε εργοστάσια ή ναυπηγεία ή σε νοσοκομεία είναι για μας καθημερινότητα.
 3. Δίνουμε τη μεγαλύτερη εγγύηση μεταξύ όλων των αποφρακτικών εταιρειών στο χώρο μας.

Αναζητάτε κόστος για την αποφρακτική υπηρεσία Άδειασμα Βόθρου;

Όπως ήδη αναλύθηκε πιο πάνω όλα είναι θέμα σωστής ενημέρωσης. Παράδειγμα: Άλλη ποσότητα σε κυβικά νερού θα θα απαιτηθεί να αντληθούν από μας σε ένα ασανσέρ και άλλη από μία αποθήκη εργοστασίου.

Καλέστε μας για να λάβετε προσωπική προσφορά.

Ποιος απαντάει στο τηλεφωνικό κέντρο;

 1. Η κ. Ειρήνη Φιλάρετου.
 2. Εργαζόμαστε πάντα με υπάλληλο ασφαλείας και σε Κυριακές ή αργίες.
 3. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις ο ίδιος ο Πρόεδρος του Ομίλου κ.Πανίτσας επιλαμβάνεται κάθε δύσκολης αποστολής.

Πότε υπάρχει έντονη ζήτηση για υπηρεσίες όπως: Άδειασμα Βόθρου;

Στις αργίες προφανώς συμβαίνει το αδιανόητο και όλοι ζητάνε υπηρεσίες αποφράξεων και πνίγονται, όπως λέγεται.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας 24h χωρίς σταματημό και βοηθούμε το συμπολίτη μας καθημερινά σε κάθε δυσκολία!

Ποιο είναι το moto;

Ότι και να ζητάς το πάν είναι να επιλέξεις όμιλο ΤΙΤΑΝ!

Γιατί η εμπειρία μετράει στην επιτυχία μίας εταιρείας;

Οι επαγγελματίες στο προσωπικό μας με τεράστια εμπειρία αποφεύγουν κακοτοπιές και δίνουν οριστική λύση άμεσα 100% οικονομικά και αποτελεσματικά!

Ποιος διευθύνει τον όμιλό μας;

Ο κ.Πανίτσας Αντώνιος με εμπειρία πέραν των 35 ετών είναι στο τιμόνι του ομίλου!

Θέλετε να καλέστε τώρα;
6933080081


Κοιν.

Σχετικές Υπηρεσίες

Αντλήσεις Υδάτων Αθήνα, 693.3080081 Άντληση Υδάτων 50€

Αντλήσεις Υδάτων Αθήνα, 693.3080081 Άντληση Υδάτων 50€

Αντλήσεις Υδάτων Αθήνα, Άντληση Υδάτων Αθήνα: Καλέστε 6933080081 τους επαγγελματίες της εταιρείας ΤΙΤΑΝ με τιμές από 50€ στην άντληση υδάτων 24 ώρες.

Πλύσιμο Βόθρου, Πλύσιμο Βόθρων Αθήνα, Τιμές Κόστος

Πλύσιμο Βόθρου, Πλύσιμο Βόθρων Αθήνα, Τιμές Κόστος

Πλύσιμο Βόθρου, Πλύσιμο Βόθρων: Καλέστε την εταιρεία TITAN με τις καλύτερες τιμές στην αγορά χαμηλό κόστος και υψηλό επαγγελματισμό.

Τα πλεονεκτήματα από τους επαγγελματίες ΤΙΤΑΝ 24 ώρες το 24ωρο στις αποφράξεις Αθήνα οικονομικά και στο άδειασμα βόθρων Αθήνας είναι: 100% εγγύηση, αποτελεσματικότητα, άριστο τηλεφωνικό κέντρο, μεγάλη κατανόηση για την κρίση στο καλάθι της νοικοκυράς, η NR1 αποφρακτική εταιρεία κα. Όμως ας ξεκαθαρίσουμε κάτι σημαντικό: Πολλά οικήματα δεν έχουν συνδεθεί στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ για διάφορους λόγους. Έτσι πάντα θα προκύπτουν ανάγκες για άδειασμα ή πλύσιμο βόθρου εκεί που κάποιος δεν το περιμένει. Ας δούμε ότι τα πλεονεκτήματά μας στο καθάρισμα ξεβούλωμα λεκάνης ή ✅ ξεβούλωμα υδρορροής από τους άριστους επαγγελματίες μας άμεσα οικονομικά είναι: Διαθέτουμε άριστο προσωπικό με πιστοποιήσεις και εκπαίδευση σε ✅ τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας λέξης. Apofraxeis Athina Titan είναι ισοδύναμο με απόλυτη οργάνωση υποδομή δύναμη ταχύτητα αξιοπιστία. Απλά ασυναγώνιστοι. Σε κάθε πρόκληση για δύσκολη απόφραξη οι υπάλληλοι που είναι χρόνια στον όμιλο εταιριών ΤΙΤΑΝ θα είναι δίπλα σας.

Θα επιλέξετε τον όμιλο ΤΙΤΑΝ από 50€ οικονομικά για αποφράξεις αποχετεύσεων Αθήνα ή άντληση υδάτων Αθήνας για μία σειρά λόγους: Ο όμιλος ΤΙΤΑΝ πρωτοπορεί όχι μόνο για κάθε απόφραξη ή άντληση υδάτων Αθήνας ή καθαρισμό κεντρικής αποχέτευσης, καθαρισμό λιποσυλλέκτη κα.

Προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο μας πιο ασφαλή τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα. Κρατάμε απαραίτητες αποστάσεις και φοράμε μάσκα σε εσωτερικούς χώρους, όπως συνιστά η επιτροπή του ΕΟΔΥ. Χωρίς να γίνεται αντιληπτό από τον πελάτη τηρούνται όλα τα μέτρα για την ασφάλεια και για την προστασία των οικείων του προσώπων. Χωρίς υπερβολές έχουμε οργανώσει το προσωπικό μας με τέτοιον τρόπο, ώστε να είμαστε όλοι ασφαλείς. Είτε έχετε κάνει το εμβόλιο κατά του Covid-19 είτε όχι, εμείς φροντίζουμε από την πλευρά μας να έχουμε covid free προσωπικό. Πάντα ο πολίτης αξίζει το σεβασμό μας και τον περιβάλλουμε με στοργή και φροντίδα για να βγούμε ενωμένοι. Αυτή η πανδημία έδειξε ότι μπορούμε όλοι μαζί να τα καταφέρουμε με σύμπνοια και ομόνοια. Σεβόμαατε όλες τις απόψεις αλλά φροντίζουμε εμείς να δείχνομε το δρόμο της ευθύνης και της ανθρώπινης συμπαράστασης.

Ο χρόνος αποφρακτικών εργασιών είναι ο μικρότερος δυνατός για μία σειρά λόγους, όπως είναι: ✅ Υπερύγχρονος εξοπλισμός, έμπειρο προσωπικό, ✅ άριστη οργάνωση, ✅ απόλυτη προσήλωση τε κάθε στόχο μας. Μία ✅ απόφραξη φρεατίου συνήθως δεν ξεπερνάει τα δέκα λεπτά με ένα τέταρτο. Το σκηνικό αλλάζει όταν υπάρχει ένα σύστημα 4-5 φρεατίων και το βούλωμα είναι σε περισσότερα ή είναι άγνωστη η αιτία βλάβης. Από την άλλη αν πρόκειται για σωλήνα, μέσα στην οποία έχει εισέλθει ρίζα παρακείμενου δένδρου, τότε σαφώς ο χρόνος διαφοροποιείται. Τα ριζοκοπτικά μηχανήματα δεν είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα, αν η σωλήνα που πρέπει να αποφραχθεί είναι ευθεία γραμμή. Αν υπάρχουν στροφές και συνδέσεις, τότε προκειμένου να μην τραυματίσουμε το δίκτυο αποχέτευσης, φροντίζουμε επιμελώς τις κινήσεις μας. Η ✅ προσεκτική προσέγιση κάθε περιστατικού αποτελεί για μας αυστηρό κανόνα πρωτοκόλλου. Αρκετές φορές τα συνεργεία επέμβασης ενημερώνουν το τηλεφωνικό κέντρο για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε ξεβουλώματος. Πολλές φορές οι συμβουλές από το επιστημονικό προσωπικό του ομίλου TITAN έχουν αποβεί σωτήριες. Ανάλογα με το περιστατικό η διαφοροποίηση εξυπακούεται και η διαφορότητα χρονικής ολοκλήρωσης δεν είναι μεγάλη. ✅ Δεν γίνεται έκπτωση στην ποιότητα εργασιών επουδενί.

Η Τιμή ξεκινάει από τα 50 Ευρώ για αποφράξεις φρεατίων. Για εκκένωση Αθήνα καλέστε στο 693.308.0081 σε έκτακτες περιπτώσεις για να σας βγάλουμε από το αδιέξοδο. Όπως είναι απόλυτα κατανοητό το ποσό αυτό κλιμακώνεται ανάλογα με το πλήθος των φρεατίων ή τα κυβικά λυμάτων που πρέπει να αντληθούν. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να μην κοιτάτε μόνο τις ενδεικτικές τιμές, αλλά να μας καλείτε σε κάθε σας ανάγκη. Ακούγοντας στο τηλεφωνικό κέντρο το ζήτημα που αντιμετωπίζετε θα σας δώσουμε την κατάλληλη τιμή. Ακόμη, αν είναι μαζεμένα φρεάτια σε μία οικοδομή ή ένα οικοδομικό συγκρότημα θα λάβετε μία συνολική έκπτωση. Αυτή μπορεί να κυμαίνεται και να αγγίξει πολλές φορές και το 60%. Αρκετές φορές η προτεινόμενη λύση θα σας γλυτώσει από περιττά έξοδα.

Το κόστος για αντλήσεις υδάτων κυμαίνεται ανάλογα με την απόσταση, το ✅ βάθος της άντλησης, την ✅ προσβασιμότητα και τον όγκο των υδάτων που θα αντληθούν. Καλό είναι να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο, έτσι ώστε να σας δοθεί η καλύτερη δυνατή προσφορά. Κάθε περιστατικό είναι διαφορετικό. Ως εκ τούτου η έκπτωση που μπορεί να γίνει διαφέρει αντίστοιχα. Για --> αντλήσεις υδάτων καλέστε μας στο 693.308.0081 τώρα!

Σε όλες τις αποφράξεις φρεατίων με σύγχρονες αντλίες θα πάρουμε ακόμη και τα λύματα από το βόθρο σας ή τη δεξαμενή σας, αν χρειαστεί. Ακόμη θα συντηρήσουμε το αποχετευτικό δίκτυο που έχετε στην οικοδομή σας αθόρυβα άοσμα και πολύ αποτελεσματικά. Το ξεβούλωμα μίας λεκάνης ενός νεροχύτη ενός σιφονιού είναι εργασίες ρουτίνας. Η ✅ υδροβολή ελαχιστοποιεί το χρόνο επέμβασης αλλά και ✅ εκμηδενίζει τις παράπλευρες απώλειες. Αποφύγετε αεριτζήδες που σας υπόσχονται χαμηλές τιμές. Είναι αδύνατο να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα με 15 και 20 ευρώ. Αυτά σε μας δεν υπάρχουν, διότι δεν μπορεί να εργαστεί κανένα συνεργείο μαζί με το κόστος μετακίνησης έτσι. Μία τέτοια τιμή κρύβει παγίδες και καλό είναι ο πελάτης να ενημερώνεται στο τηλεφωνικό κέντρο περί τίνος πρόκειται. Δίνουμε μία λογική εκτίμιση και εργαζόμαστε με γνώμονα την αποτελεσματική απόφραξη. Παραδίδουμε το ✅ αποχετευτικό δίκτυο σε άριστη κατάσταση με ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΦΡΕΑΤΙΩΝ αφού παράλληλα μεγιστοποιηθεί ο χρόνος της επόμενης επέμβασης. Για αυτόν το λόγο δίνουμε εγγύηση.

Καλέστε για apofraxeis Athina και εκκενώσεις βόθρων το συνεργείο καθαρισμού υδρορροών του ομίλου TITAN, το μόνο καθετοποιημένο οργανισμό αποφρακτικών υπηρεσιών. Τι σημαίνει αυτό; Ότι σε μας γίνεται ανάθεση κάθε αποφρακτικής εργασίας όσο δύσκολη και αν φαίνεται, όπως: ξεβούλωμα λεκάνης, τουαλέτας, ξεμπλοκάρισμα φρεατίων, υδρορροών οριζόντιων και καθέτων. Ακόμη γίνεται άντληση υδάτων, διάγνωση με κάμερα, καταγραφή με έγχρωμη μικροκάμερα για τον εντοπισμό της βλάβης.

Στον όμιλο ΤΙΤΑΝ το κόστος αποφράξεων στην Αθήνα αλλά και σε όλην την Αττική είναι χαμηλό, διότι κρατήσαμε τον ίδιο τιμοκατάλογο προ κρίσης. Χωρίς αυξήσεις και με καινούρια αποφρακτικά οχήματα EURO6 τελευταίας τεχνολογίας αλλά και με υπερσύγχρονο εξοπλισμό μόνο κέρδος έχετε από μας. Καλέστε μας!

Ναι, στην ερώτηση "Θέλω άδειασμα βόθρου τιμές!" απαντάμε ότι έχουμε τον πιο ανταγωνιστικό τιμοκατάλογο της αγοράς. Ανεξάρτητα από την άνοδο της τιμής των καυσίμων διατηρούμε χαμηλό κόστος. Καλέστε μας τώρα!

Είναι σύνηθες ότι τα περισσότερα αδειάσματα βόθρων γίνονται στην Ανατολική Αττική, όπως: Κορωπί, Σπάτα, Παιανία, Ανθούσα, Πικέρμι, Παλλήνη, Γέρακα, Καλλιτεχνούπολη. Άλλες φορές υπάρχουν βόθροι παλιοί που θέλουν συντήρηση, καθαρισμό και πλύσιμο, αφού αρχικά γίνει το άδεισμα από τον πυθμένα. Αυτές, βέβαια, είναι περιπτώσεις που είναι πιο σπάνιες, αλλά τυχαίνουν εβδομαδιαία. Υπάρχουν άνθρωποι μετανάστες, που έχουν παρατημένες οικοδομές χωρίς σύνδεση στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ. Εμείς είμαστε εδώ για όλους και για οποιαδήποτε εργασία μεταφοράς λυμάτων, ακαθάρτων, πλημμυρισμένων υπογείων κα. Καλέστε μας τώρα 24h!

Προσφορές Μήνα και Τιμές για Αποφράξεις και Εκκενώσεις Βόθρων

Δείτε τις Προσφορές του μήνα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές τόσο για Αποφράξεις όσο και Υπηρεσίες Απόφραξης

Εκκενώσεις Βόθρων
από 90€
Αποφράξεις
από 50€
ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Εξαιρετική επιχείρηση για εκκενώσεις Βόθρων σε Παλλήνη Γέρακα

Εξαιρετική επιχείρηση για εκκενώσεις Βόθρων σε Παλλήνη Γέρακα Σπάτα Λούτσα Αρτέμιδα αλλά και όλη την Αθήνα. Επιπλέον διαθέτει και τα τελειότερα μηχανήματα για αποφράξεις. Άρα πρόκειται για τη μόνη καθετοποιημένη εταιρεία για ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης μίας πολυκατοικίας ή μίας μεζονέτας.

Chris Mandrakis

Review

Ψάχναμε για εκκενώσεις βόθρων σε όλη την Αθήνα

Ψάχναμε για εκκενώσεις βόθρων σε όλη την Αθήνα και συγκεκριμένα επαγγελματίες που να έρχονται στις δικές μας περιοχές σε 📍 Παλλήνη, Γέρακα, Σπάτα, Αρτέμιδα, Λούτσα. Οι άνθρωποι του συνεργείου που μιλήσαμε 📞 τηλεφωνικά, ανταποκρίθηκαν αμέσως και ήρθανε αξιολογήσανε το πρόβλημα δωρεάν❗ Εκτός από την εκκένωση έκαναν και πλύσιμο βόθρου όλα μαζί σε τιμές που δεν θα βρίσκαμε πουθενά. Μπράβο για τον επαγγελματισμό σας και για την καθαριότητα που μας προσφέρατε! 🙏

Ioanna Markana

Review

Συγχαρητήρια στον κύριο Πανίτσα

Συγχαρητήρια στον κύριο Πανίτσα για την άμεση εξυπηρέτηση και τον επαγγελματικο χαρακτήρα της επιχείρησης. Φοβερά οχήματα που μου έκαναν εντύπωση γι'αυτό τράβηξα φωτογραφία.

Anna Ntoumani

Google Review

Ήρθαν γρήγορα σε πολυκατοικία στην Παλλήνη.

Ήρθαν γρήγορα σε πολυκατοικία στην Παλλήνη. Έκαναν άδειασμα βόθρου και απόφραξη κεντρικού φρεατίου αποχέτευσης. Μπράβο σε όλους για τον επαγγελματισμό σας.

Γιώτα Μοσχονά

Google Review

Πραγματικά 👌σωστοί επαγγελματίες στις αποφράξεις φρεατίων αποχέτευσης.

Πραγματικά 👌σωστοί επαγγελματίες στις αποφράξεις φρεατίων αποχέτευσης. Τους προτιμήσαμε σε 🎯ώρα αιχμής, παρόλο που έχουν έδρα στο Χαλάνδρι. Έκαναν απόφραξη τριών φρεατίων και έπλυναν μετά τον καθαρισμό. Δωρεάν απολύμανση φρεατίων λένε στην ιστοσελίδα τους και τηρούν όσα γράφουν. Δεν έχουμε λόγια. ❤️Συγχαρητήρια για την αμεσότητα, τον ✅επαγγελματισμό και τις λογικές τιμές.

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Google Review

Είχα χρόνιο πρόβλημα στην οικία μου με την αποχέτευση.

Είχα χρόνιο πρόβλημα στην οικία μου με την αποχέτευση. Το συνεργείο μου σύστησε την χρήση κάμερας. Το πρόβλημα λύθηκε αφού βρέθηκαν ρίζες μέσα στην αποχέτευση. Σας ευχαριστώ για την οριστική λύση που μου δώσατε και τον επαγγελματισμό που έχετε.

kostas baboukis

Review

Με εντυπωσίασε ότι δεν υπήρχαν καθόλου οσμές

Είχα μεγάλο πρόβλημα σε ημέρα αργίας. Η ανταπόκριση ήταν άμεση, το συνεργείο άψογο , ταχύτατο και άφησε το χώρο πεντακάθαρο. Με εντυπωσίασε ότι δεν υπήρχαν καθόλου οσμές κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Άννα Πεχλιβάνη

Google Review

Εκκένωση βόθρου ακόμα και στις γιορτές.

Εκκένωση βόθρου ακόμα και στις γιορτές. Ευχαριστούμε πολύ για την άμεση εξυπηρέτηση τέτοιες μέρες του Πάσχα. Το συνεργείο ήρθε από το Χαλάνδρι στην Αθήνα κέντρο.

Alex A

Google Review

Άριστοι επαγγελματίες δήλωσε η κ. Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου!

Σας ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση μέρες αργίας. Άριστοι επαγγελματίες.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Review

Αξιολόγηση κ.Αλέξανδρου Βουρλιωτάκη!

Αλέξανδρος Βουρλιωτάκης

Αξιολόγηση 5 αστεριών στη Google

Εκκένωση βόθρου ακόμα και στις γιορτές.

Συνεπής και άριστες υπηρεσίες!!!!

Εύα Σιτ

Αξιολόγηση 5 αστεριών στη Google

Αξιολόγηση κ.Κωνσταντίνου Μοιρώτσου!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ

Αξιολόγηση 5 αστεριών στη Google

1169

Περιστατικά αποφράξεων τον προηγούμενο μήνα!

487

Μεταφορές Λυμάτων και αδειάσματα βόθρων!

1450

Ευχαριστημένοι Πελάτες με άριστες αξιολογήσεις

124

Αντλήσεις υδάτων τον προηγούμενο μήνα!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ωράριο Λειτουργίας 24h

 • Δευτέρα 00:00 - 23:59
 • Τρίτη 00:00 - 23:59
 • Τετάρτη 00:00 - 23:59
 • Πέμπτη 00:00 - 23:59
 • Παρασκευή 00:00 - 23:59
 • Σάββατο 00:00 - 23:59
 • Κυριακή 00:00 - 23:59

ΧΑΡΤΗΣ