Αποφράξεις Πικέρμι: Για τιμές υπηρεσιών αποφράξεων Πικέρμι 24h από 50€ οικονομικά 100% εγγύηση. Αποφράξεις λεκάνης Πικέρμι απόφραξη φρεατίου.
Αποφράξεις Πικέρμι, Αποφράξεις Πικέρμι, Απόφραξη λεκάνης φρεατίων, Δώρο ΦΠΑ
Καλέστε μας για ξεβουλώματα αδειάσματα συντηρήσεις διάγνωση με κάμερα 24h με καλές τιμές και ποιοτική εργασία!

Αποφράξεις Πικέρμι, Εκκενώσεις Βόθρων Πικέρμι, ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΙΤΑΝ

Αποφράξεις Πικέρμι: Για όλες τις υπηρεσίες αποφράξεων Πικέρμι στην εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΤΑΝ 24h καλείτε για απόφραξη αποχέτευσης απόφραξη λεκάνης με εμπειρία!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ Πικέρμι ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Ενδεικτικός τιμοκατάλογος εκκενώσεων Πικέρμι αποφράξεων Πικέρμι
Απόφραξη λεκάνης Πικέρμι: ✅ προσφορές
Απόφραξη κάθετης υδρορροής: ❤️ 24h
Επαγγελματίες στις αποφράξεις με εμπειρία: 35 Χρόνια
Απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης: ✅ οικονομικά
Εγγύηση υπηρεσίας απόφραξης: 6 μήνες
Άντληση υδάτων τώρα: ❤️ καλέστε
Καθαρισμοί φρεατίων 24h: 6933080081
Εκκενώσεις βόθρων τώρα: ραντεβού
Απολυμάνσεις με: Δώρα
Έλεγχος με κάμερα (έγχρωμη): πιστοποίηση
Πλύσιμο Βόθρου με: 🌟 εγγύηση

Με ανταγωνιστικές τιμές και πολλά Δώρα 24h στη διάθεσή σας. Καλέστε μας στο τηλεφωνικό κέντρο για την προσφορά της ημέρας!

αποφράξεις οικονομικός τιμοκατάλογος
Τιμές εργασιών οικονομικά φθηνά αλλά και με τεράστια εμπειρία και επαγγελματισμό.

Δωρεάν συμβουλές και tips μετά το πέρας κάθε εργασίας!

Γιατί Οικονομικές ✅Αποφράξεις Υδρορροών Πικέρμι από μόνο ✅50€?

SOS: Οι Οικονομικές Τιμές στις Αποφράξεις Υδρορροών Πικέρμι, που προσφέρουμε από μόλις ✅50€ είναι ασυναγώνιστες.

Αποφράξεις Πικέρμι με ποιότητα χωρίς κρυφές επιβαρύνσεις!

Με κάθε ειλικρίνεια σας ανακοινώνουμε ότι είτε για υδρορρές είτε για σιφόνια είτε λεκάνη τουαλέτας είτε για κεντρικό φρεάτιο αποχέτευσης έχουμε το εξής πλεονέκτημα: Όλα μας τα πολυδύναμα οχήματα που διαθέτουμε είναι πιστοποιημένα νόμιμα και καινούρια. Φυσικά, κάθε εργασία που προσφέρουμε όπως η απόφραξη υδρορροών διενεργείται με προσοχή στον περιβάλλοντα χώρο. Έτσι είναι πιο φρόνιμο να καλέσετε απευθείας στο κινητό ή σταθερό που βλέπετε στην ιστοσελίδα μας για πληρέστερη ενημέρωση. ✅Αν είστε διαχειριστής ή υπεύθυνος δημοσίου τομέα ή διαγωνισμού στείλτε μας email για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει. Είτε πρόκειται για καθαρισμό δεξαμενών σε υποβρύχια, είτε για ετήσιο καθάρισμα βόθρου με υδροβολή θα σας κάνουμε την καλύτερη προσφορά.

Ακόμη, σας προσφέρουμε πολλές ανταγωνιστικές αποφρακτικές υπηρεσίες με τις κυριότερες να ακολουθούν.

Γιατί σε κάθε ✅αποφρακτική υπηρεσία να προτιμήσω εσάς?

Η αποφρακτική εταιρεία του ομίλου ΤΙΤΑΝ ανήκει στον κ. Πανίτσα με εμπειρία ανω των 35 ετών στο χώρο.

Τα χιλιάδες περιστατικά που έχει αντιμετωπίσει είναι μία εγγύηση και για τη δική σας περίπτωση.

Στα σίγουρα χέρια του με την σωστή καθοδήγηση των συνεργείων του σε όλο το λεκανοπέδιο όλα φαίνονται εύκολα. Με ταχύτητα θα σας βγάλει από το αδιέξοδο και θα σας δώσει δωρεάν συμβουλές (tips) για να επιλύσετε την κακοτεχνία οριστικά.

Αποφράξεις Πικέρμι με εμπειρία 35 ετών και πολλά πλεονεκτήματα

Ποια πλεονεκτήματα έχετε εσείς για καθαρισμό κεντρικής αποχέτευσης Πικέρμι?

Στις αποφράξεις κεντρικής αποχέτευσης Πικέρμι πολλά πλεονεκτήματα μας καθιστούν την καλύτερη εταιρεία. Δεν θα βρείτε πιο κορυφαία επιχείρηση σε όλο το λεκανοπέδιο όχι μόνο για εργασίες αποφράξεων αλλά και εκκένωσης βόθρου κα.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

Ο πλήρης στόλος οχημάτων που διαθέτουμε, όπως: Εκκένωσης βόθρων, Αποφρακτικά, ✅Ειδικά αποφρακτικά με δυνατότητα αναρρόφησης 2 τόνων κα. μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Σε μας θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι το αποχετευτικό σας δίκτυο θα λειτουργεί απρόσκοπτα.

Μέγιστος επαγγελματισμός στην απόφραξη λεκάνης Πικέρμι από μόνο ✅50€?

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΛΕΚΑΝΕΣ:

Σε κάθε απόφραξη λεκάνης χρησιμοποιούμε οικολογικά υλικά και μεθόδους που θα σας καταπλήξουν.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:

Σύμφωνα με τα παραπάνω, η εταιρεία αποφράξεων και συντηρήσεων, είναι αξιοσημείωτη: Μόνο σε έμπειρα χέρια μπορεί να προκύψει ✅100% αποτελεσματικότητα και τα χρήματά σας να πιάσουν τόπο.

ΑΡΙΣΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ:

Αντίθετα από όσα συμβαίνουν στην αγορά εμείς ζητάμε πάντα αξιολόγηση στους χάρτες της Google. Ο αξιολογικός βραχίονας Google My Business είναι παράγοντας αξιοπιστίας και είναι σημαντικό να επιβιώνουν οι εταιρείες που σέβονται τον πελάτη ξεχωριστά.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΜΑΣ:

Σε μας δεν ισχύει η φράση ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ, διότι κάνουμε πάντα έκπτωση ανάλογα με τον όγκο των εργασιών που θα μας αναθέσετε.

Καλέστε μας για να πάρετε προσωπική προσφορά.

Infographic 1 – Δίκτυο αποχέτευσης - Apofraxeis Πικέρμι Titan

Συνοπτικά στη συνέχεια με τη μέθοδο Infographic σας δίνουμε παραστατικά τις αιτίες που βουλώνει ένα δίκτυο αποχέτευσης.

Όπως κάθε δίκτυο στον κόσμο, έτσι και το αποχετευτικό δίκτυο του λεκανοπεδίου εξυπηρετείται άριστα από τον όμιλο Apofraxeis Titan.

Έτσι, τα λίπη που πετώνται σε μία κουζίνα, σε μία λεκάνη τουαλέτας ή σε άλλες σωληνώσεις συμβάλλουν στο σχηματισμό ιζημάτων.

Infographic 1 apofraxeis Athina Titan
Infographic 1 apofraxeis Athina Titan

Σε συνέχεια όσων αναφέρθηκαν παραπάνω αυτά τα λίπη με την πάροδο του χρόνου φράζουν τις σωληνώσεις! Στην ιστοσελίδα μας ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΤΙΤΑΝ σας δίνουμε πάρα πολλές πληροφορίες για να αποφασίσετε χωρίς να σας κοροϊδέψουν με εξευτελιστικές τιμές και κακή ποιότητα.

Infographic 2 – Πότε σε ένα ξεβούλωμα σωληνώσεων είναι αναγκαία τα ριζοκοπτικά;

Στη συνέχεια οπτικά φαίνεται στην επόμενη εικόνα ο τρόπος που οι ρίζες ενός δένδρου εισχωρούν με τον καιρό στις σωληνώσεις. Τότε είναι αδύνατη η απόφραξη με άλλον τρόπο.

Για Αποφράξεις Πικέρμι: Τονίζουμε ότι οι δελεαστικές προσφορές "απόφραξη με 20€" είναι μεγάλη παραπλάνηση!

Ακόμη είναι μία μέθοδος να γίνει αντικατάσταση σωλήνας χωρίς να χρειαστούν σκαψίματα. Στην Ελλάδα όμως κάθε ατζαμής αρχίζει τις διαπραγματεύσεις με τους ενοίκους μίας πολυκατοικίας και τους παραμυθιάζει.

Infographic 2 απόφραξη ριζοκοπτικά
Infographic 2 απόφραξη ριζοκοπτικά

Πραγματικά, αν χρειάζονταν σκαψίματα με το παραμικρό, τότε σε όλες τις πόλεις το κόσμου για ένα δένδρο θα υπήρχαν παντού συνεργεία με πινακίδες έργων.

Γιατί να επιλέξετε εμάς για αποφράξεις Πικέρμι;

Διότι εμείς προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Ζητήστε προσφορά.

Έχετε αναρωτηθεί γιατί φράζουν οι αποχετεύσεις σας; Δείτε τις κυριότερες αιτίες φραξίματος.

απόφραξη λεκάνης τουαλέτας
απόφραξη λεκάνης τουαλέτας
 1. Λίπη τηγανίσματος διάφορα.
 2. Λίπη από φαγητά φούρνου, που εκ πρώτης όψεως δεν φαίνονται ούτε στο νεροχύτη. Τέτοια είναι από μοσχαρίσιες μπριζόλες, που εκλύουν παχύρευστο λίπος, που επικάθεται στα τοιχώματα των σωληνώσεων.
 3. Σερβιέτες στη λεκάνη της τουαλέτας.
 4. Το χαρτονάκι που περισσεύει από το χαρτί υγείας.
 5. Μωρομάντηλα, προφυλακτικά κα.

Πώς επηρεάζουν τα λίπη το δίκτυο αποχέτευσης;

Τα λίπη αρχικά φαίνονται μόνο ανεπιθύμητα, αλλά έχουν μεγάλη επίδραση στην υγεία του δικτύου αποχέτευσης. Σταδιακά και με την πάροδο των ετών κολλάνε και στερεοποιούνται στο εσωτερικό των σωληνώσεων. Έτσι η πραγματικό διάμετρος μικραίνει. Η στένωση της διατομής της σωλήνας, είναι πρόδηλο ότι επιτρέπει λιγότερο ωφέλιμο υγρό φορτίο να περάσει στη μονάδα του χρόνου.

απόφραξη αποχέτευσης
απόφραξη αποχέτευσης

Αυτό τι σημαίνει;

Ότι η ροή όπως λέμε στην καθομιλουμένη μειώνεται και με το παραμικρό βουλώνει ο νεροχύτης. Το ξεβούλωμα νεροχύτη είναι κάτι που παρουσιάζεται ως ανάγκη καθημερινά στα εκατομμύρια νοικοκυριών στην Αθήνα.

Το ασπράδι των αυγών πώς επιδρά στις σωληνώσεις;

Είναι γνωστό από την αρχαιότητα ότι το ασπράδι το αυγού βοηθάει ως κολλητική ουσία σε διάφορα υλικά. Ειδικά στις τοιχογραφίες με "φρέσκο" των πρωτο - Βυζαντινών χρόνων χρησιμοποιούνταν στις βασικές ✅τεχνικές επίστρωσης και μόνωσης του τοίχου.

Πού συναντούμε τους προδρόμους των Βυζαντινών τοιχογραφιών στην αρχαία Αίγυπτο;

Παλαιότερα συναντούμε τη χρήση αυγού στις εικόνες πάνω από τις μούμιες των Αιγυπτίων, τα λεγόμενα Πορτραίτα φαγιούμ.

Έτσι, δεν είναι δύσκολο να κατανοήσει κάθε νοικοκυρά ότι με την ρίψη υπολειμμάτων αυγών στο νεροχύτη προκαλεί ζημιά. Σε συνδυασμό με όσα προαναφέρθηκαν λίγο πιο πάνω για τα λίπη, εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι αυτά λειτουργούν αρνητικά στη διάμετρο των σωληνώσεων. Ως συγκολλητική ουσία το ασπράδι αυγών στερεοποιεί τα υπολείμματα και στο μέλλον τα οικολογικά υλικά δεν μπορούν να τα υγροποιήσουν.

Πότε στην απόφραξη νεροχύτη κουζίνας ή σε τουαλέτα τα πράγματα δυσκολεύουν;

Δεν είναι πάντα ξεκάθαρο, αν η αιτία του φραξίματος ήταν ο δικός σας τρόπος χειρισμού των υπολειμμάτων στην κουζίνα. Ή ακόμη περισσότερο στη λεκάνη της τουαλέτας. Πιθανώς το αποχετευτκό δίκτυο να είναι επιβαρυμένο από τους προηγούμενους ενοίκους γα λόγους, που διεξοδικά αναλύθηκαν πιο πάνω.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Όταν όμως καταλήξετε σε αδιέξοδο, μπορείτε να εργαστείτε με υλικά, όπως:

 • Μαγειρική σόδα,
 • Ξύδι,
 • Βιοδιασπώμενη χλωρίνη,
 • Coca Cola, κα.

Βέβαια τώρα υπάρχουν και οι ειδικοί που γράφουν και γεμίζουν το ίντερνετ με "άρθρα σκουπίδια".

Γιατί εμείς δεν συμβουλεύουμε όπως οι ειδικοί του διαδικτύου;

Σε αντίθεση με τα παραπάνω, που προτείνουν διάφοροι "ειδήμονες του Ίντερνετ", μάλλον θα ρθείτε σε απόγνωση. Και αυτό διότι θα έχετε χάσει από τη μία χρόνο και από την άλλη χρήμα από τα υλικά που θα έχετε ξοδέψει ανώφελα. Αν η ζημιά οφείλεται σε μακροπρόθεσμα επιβαρυμένο δίκτυο απαιτούνται ✅πιο δραστικές ενέργειες για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος.

απόφραξη νεροχύτη, ξεβούλωμα νεροχύτη
απόφραξη νεροχύτη

Προφανώς τότε ως οικολογική μέθοδος επιλέγεται η χρήση ατσαλίνας ή σπιράλ. Φυσικά, υπάρχουν και τα χημικά, που αν δεν είναι βιοδιασπώμενα, προκαλούν ρύπανση των υπογείων νερών, αφού καταλήξουν στον υδροφόρο ορίζοντα.

Πότε αξιοποιείται η ατσαλίνα ή το σπιράλ σε ένα ξεβούλωμα;

Η ατσαλίνα στα χέρια των έμπειρων τεχνικών μας μπορεί να αποφράξει μία βουλωμένη σωλήνα πολύ γρήγορα. Αν όμως χρησιμοποιηθεί από άνθρωπο που δεν γνωρίζει, τότε μπορεί να τρυπήσει το αποχετευτικό δίκτυο. Κατά συνέπεια μπορεί να προκαλέσει αργότερα διαρροές στα οικοδομικά υλικά και να πληρώσετε χιλιάδες ευρώ για την αποκατάσταση.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Σκεφτείτε την περίπτωση πολλών διαμερισμάτων σε πολυκατοικία, όπου μία απερισκεψία ενός ενοίκου μπορεί να προκαλέσει την εξής ζημιά. Το ταβάνι του από κάτω να έχει υγρασία με αποκόλληση σοβά κλπ.

Ποιος είναι ο ορατός κίνδυνος σε μία οικοδομή στο Πικέρμι, που δεν συντηρείται σωστά;

Αν δεν προσεχθεί μάλιστα είναι δυνατόν η υγρασία να επιδράσει στον φέροντα οργανισμό μίας οικοδομής. Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να αναλογιστούμε ποιος είνα ο αποδέκτης της υγρασίας που εισέρχεται μέσα στο τσιμέντο. Μα προφανώς τα σίδερα (ο οπλισμός), τα οποία αρχικά μαυρίζουν, σκουριάζουν, φουσκώνουν και η πραγματική ωφέλιμη διατομή τους μικραίνει. Όλοι αντιλαμβανόμαστε τι θα συμβεί σε ενδεχόμενο σεισμό.

Τι συμβουλεύει η εταιρεία ΤΙΤΑΝ στις υπηρεσίες αποφράξεων στο Πικέρμι και σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής;

Να έχετε πάντα έναν αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε απόφραξη στο Πικέρμι είτε για το διαμέρισμα, τη μονοκατοικία σας η την οικοδομή σας ΕΝ ΓΕΝΕΙ. Πάντα να σκέπτεστε ποιον πληρώνετε, να παίρνετε απόδειξη για να πιάνει τόπο κάθε ευρώ σας. Η τιμή, αν δεν είναι εξωφρενική, δεν είναι πάντα η ειδοποιός διαφορά των εταιρειών.

Καλέστε μας για αξιόπιστη και πάντα έγκυρη ενημέρωση εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.


Προσφορές Μήνα και Τιμές

Δείτε τις Προσφορές του μήνα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές τόσο για Apofraxeis Athina 24h TITAN όσο και υπηρεσίες εκκένωσης βόθρου.

Εκκένωση Βιολογικών Βόθρων
από 120€
Αποφράξεις Πικέρμι
από 50€
ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Συχνές ερωτήσεις - F.A.Q.

Τα πλεονεκτήματα από τους επαγγελματίες ΤΙΤΑΝ 24 ώρες το 24ωρο στις αποφράξεις Πικέρμι οικονομικά και στο άδειασμα βόθρων Πικέρμι είναι: 100% εγγύηση, αποτελεσματικότητα, άριστο τηλεφωνικό κέντρο, μεγάλη κατανόηση για την κρίση στο καλάθι της νοικοκυράς, η NR1 αποφρακτική εταιρεία κα. Όμως ας ξεκαθαρίσουμε κάτι σημαντικό: Πολλά οικήματα δεν έχουν συνδεθεί στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ για διάφορους λόγους. Έτσι πάντα θα προκύπτουν ανάγκες για άδειασμα ή πλύσιμο βόθρου εκεί που κάποιος δεν το περιμένει. Ας δούμε ότι τα πλεονεκτήματά μας στο καθάρισμα ξεβούλωμα λεκάνης ή ✅ ξεβούλωμα υδρορροής από τους άριστους επαγγελματίες μας άμεσα οικονομικά είναι: Διαθέτουμε άριστο προσωπικό με πιστοποιήσεις και εκπαίδευση σε ✅ τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας λέξης. Apofraxeis Athina Titan είναι ισοδύναμο με απόλυτη οργάνωση υποδομή δύναμη ταχύτητα αξιοπιστία. Απλά ασυναγώνιστοι. Αξίζει να επισημανθεί ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο: Τα οχήματα που αξιοποιούμε είναι τόσο δυσεύρετα τεχνολογικά και μηχανολογικά όσο και προορισμένα για τις πιο περίτεχνες εργασίες απόφραξης. Μπορούμε να προσεγγίσουμε εκεί που άλλοι δεν μπορούν. Οι τιμές μας δεν είναι τσιμπημένες, διότι εμείς δεν πηγαίνουμε σε μία αποστολή ξανά και ξανά. Ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας με αποτελεσματικότητα και ο πελάτης αισθάνεται ασφάλεια ότι τα χρήματα που μας εμπιστεύτηκε έχουν πιάσει τόπο. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει διάγνωση με κάμερα. Το αφήνουμε στη διακριτική ευχέρεια του πελάτη, ωστόσο το συνιστούμε σε απαρχαιωμένες αποχετεύσεις. Έτσι ο πελάτης θα γλυτώσει από έξοδα επαναλαμβανόμενα. Μπορούμε να εργαστούμε και σε συνθήκες αφόρητης ζέστης αλλά και έντονης νεροποντής, διότι έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό. Δείτε και τις επόμενες ερωτήσεις που εσείς μας κάνετε στο τηλέφωνο και φροντίζουμε να δίνουμε απαντήσεις λογικές και μετρημένες. Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να πέσετε σε παγίδες επίδοξων αποφραξάδων που ρίχνουν τις τιμές. Αυτοί δυστυχώς δυσφημούν το επάγγελμα. Ωστόσο εμείς σε αυτή την έγκυρη ιστοσελίδα προσπαθούμε να ενημερώσουμε το κοινό εμπεριστατωμένα και με εγκυρότητα. ✅ Η τεράστια εμπειρία των 35 ετών σημαίνει ότι με εξοπλισμό αιχμής βοηθούμε το κοινωνικό σύνολο με επιχείρηση σε οικογενειακή βάση. Σε κάθε πρόκληση για δύσκολη απόφραξη οι υπάλληλοι που είναι χρόνια στον όμιλο εταιριών ΤΙΤΑΝ θα είναι δίπλα σας.

Θα επιλέξετε τον όμιλο ΤΙΤΑΝ από 50€ οικονομικά για αποφράξεις αποχετεύσεων Πικέρμι ή άντληση υδάτων Πικέρμι για μία σειρά λόγους: Ο όμιλος ΤΙΤΑΝ πρωτοπορεί όχι μόνο για κάθε απόφραξη ή άντληση υδάτων Πικέρμι ή καθαρισμό κεντρικής αποχέτευσης, καθαρισμό λιποσυλλέκτη κα.✅Η χρήση έγχρωμης μικροκάμερας για διάγνωση με παρακολούθηση από υπολογιστή όλου του αποχετευτικού σας δικτύου μας θέτει στην πρωτοπορεία. Έτσι η απάντηση στο ερώτημα αυτό δεν είναι και τόσο δύσκολη. Βέβαια, στην αγορά υπάρχουν και "υποτιθέμενοι αποφραξάδες", οι οποίοι αγόρασαν μία κάμερα από τα Lidl με 35 ευρώ. Αυτή η κάμερα είναι ασπρόμαυρη και δεν μπορεί να δείξει πρακτικά τίποτα. Βλέπουν "κάτι σκοτάδια" και παραμυθιάζουν τον πελάτη. Η ελάχιστη τιμή που δίνουμε στα 80 Ευρώ έχει βάση, διότι εμείς διαθέτουμε ✅ έγχρωμη κάμερα με κεφαλή αξίας 400 ευρώ, που θέλει κάθε χρόνο αλλαγή ή και πιο νωρίς. Βλέπουμε έγχρωμη εικόνα για δεκάδες μέτρα από το σημείο εισόδου. Εντοπίζουμε το ✅ σημείο βλάβης και δίνουμε οριστικές λύσεις. Απαλλάσσουμε τον πελάτη μας από άγχος και με επιστημονικές μεθόδους μηδενίζουμε πρακτικά την πιθανότητα λάθους. Ξέρετε ότι μία ζημιά από έναν ατζαμή ✅ μπορεί να σας στοιχίσει μερικές χιλιάδες ευρώ, αν χαλάσει σε ένα η πιο πολλά σημεία το δίκτυο υδρορροών. Φυσικά, υπάρχουν και αυτοί. Η αγορά είναι ελεύθερη. Το κακό είναι ότι όλο και περισσότεροι παριστάνουν τον επαγγελματία με μία ατσαλίνα στο χέρι κι ένα μηχανάκι. Τραγικές φιγούρες δυστυχώς που αμαυρώνουν το επάγγελμα. Μακρυά από μας τέτοιες νοοτροπίες. Εμείς στον αντίποδα όλων των παραπάνω με ασυναγώνιστη οργάνωση και εμπειρία συμπαραστεκόμαστε στον πελάτη από τις απαντήσεις μας στο τηλεφωνικό κέντρο μέχρι την έκδοση τιμολογίου ή απόδειξης. Η νομιμότητα είναι απαραίτητη για να ορθοποδήσει η ελληνική οικονομία. Καλέστε μας για να δούμε από κοινού την πιο συμφέρουσα λύση για σας!

Προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο μας πιο ασφαλή τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα. Κρατάμε απαραίτητες αποστάσεις και φοράμε μάσκα σε εσωτερικούς χώρους, όπως συνιστά η επιτροπή του ΕΟΔΥ. Χωρίς να γίνεται αντιληπτό από τον πελάτη τηρούνται όλα τα μέτρα για την ασφάλεια και για την προστασία των οικείων του προσώπων. Χωρίς υπερβολές έχουμε οργανώσει το προσωπικό μας με τέτοιον τρόπο, ώστε να είμαστε όλοι ασφαλείς. Είτε έχετε κάνει το εμβόλιο κατά του Covid-19 είτε όχι, εμείς φροντίζουμε από την πλευρά μας να έχουμε covid free προσωπικό. Πάντα ο πολίτης αξίζει το σεβασμό μας και τον περιβάλλουμε με στοργή και φροντίδα για να βγούμε ενωμένοι. Αυτή η πανδημία έδειξε ότι μπορούμε όλοι μαζί να τα καταφέρουμε με σύμπνοια και ομόνοια. Σεβόμαατε όλες τις απόψεις αλλά φροντίζουμε εμείς να δείχνομε το δρόμο της ευθύνης και της ανθρώπινης συμπαράστασης.

Ο χρόνος αποφρακτικών εργασιών είναι ο μικρότερος δυνατός για μία σειρά λόγους, όπως είναι: ✅ Υπερύγχρονος εξοπλισμός, έμπειρο προσωπικό, ✅ άριστη οργάνωση, ✅ απόλυτη προσήλωση τε κάθε στόχο μας. Μία ✅ απόφραξη φρεατίου συνήθως δεν ξεπερνάει τα δέκα λεπτά με ένα τέταρτο. Το σκηνικό αλλάζει όταν υπάρχει ένα σύστημα 4-5 φρεατίων και το βούλωμα είναι σε περισσότερα ή είναι άγνωστη η αιτία βλάβης. Από την άλλη αν πρόκειται για σωλήνα, μέσα στην οποία έχει εισέλθει ρίζα παρακείμενου δένδρου, τότε σαφώς ο χρόνος διαφοροποιείται. Τα ριζοκοπτικά μηχανήματα δεν είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα, αν η σωλήνα που πρέπει να αποφραχθεί είναι ευθεία γραμμή. Αν υπάρχουν στροφές και συνδέσεις, τότε προκειμένου να μην τραυματίσουμε το δίκτυο αποχέτευσης, φροντίζουμε επιμελώς τις κινήσεις μας. Η ✅ προσεκτική προσέγιση κάθε περιστατικού αποτελεί για μας αυστηρό κανόνα πρωτοκόλλου. Αρκετές φορές τα συνεργεία επέμβασης ενημερώνουν το τηλεφωνικό κέντρο για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε ξεβουλώματος. Πολλές φορές οι συμβουλές από το επιστημονικό προσωπικό του ομίλου TITAN έχουν αποβεί σωτήριες. Ανάλογα με το περιστατικό η διαφοροποίηση εξυπακούεται και η διαφορότητα χρονικής ολοκλήρωσης δεν είναι μεγάλη. ✅ Δεν γίνεται έκπτωση στην ποιότητα εργασιών επουδενί.

Η Τιμή ξεκινάει από τα 50 Ευρώ για αποφράξεις φρεατίων. Για εκκένωση Πικέρμι καλέστε στο 693.308.0081 σε έκτακτες περιπτώσεις για να σας βγάλουμε από το αδιέξοδο. Όπως είναι απόλυτα κατανοητό το ποσό αυτό κλιμακώνεται ανάλογα με το πλήθος των φρεατίων ή τα κυβικά λυμάτων που πρέπει να αντληθούν. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να μην κοιτάτε μόνο τις ενδεικτικές τιμές, αλλά να μας καλείτε σε κάθε σας ανάγκη. Ακούγοντας στο τηλεφωνικό κέντρο το ζήτημα που αντιμετωπίζετε θα σας δώσουμε την κατάλληλη τιμή. Ακόμη, αν είναι μαζεμένα φρεάτια σε μία οικοδομή ή ένα οικοδομικό συγκρότημα θα λάβετε μία συνολική έκπτωση. Αυτή μπορεί να κυμαίνεται και να αγγίξει πολλές φορές και το 60%. Αρκετές φορές η προτεινόμενη λύση θα σας γλυτώσει από περιττά έξοδα.

Το κόστος για αντλήσεις υδάτων κυμαίνεται ανάλογα με την απόσταση, το ✅ βάθος της άντλησης, την ✅ προσβασιμότητα και τον όγκο των υδάτων που θα αντληθούν. Καλό είναι να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο, έτσι ώστε να σας δοθεί η καλύτερη δυνατή προσφορά. Κάθε περιστατικό είναι διαφορετικό. Ως εκ τούτου η έκπτωση που μπορεί να γίνει διαφέρει αντίστοιχα. Για --> αντλήσεις υδάτων καλέστε μας στο 693.308.0081 τώρα!

Σε όλες τις αποφράξεις φρεατίων με σύγχρονες αντλίες θα πάρουμε ακόμη και τα λύματα από το βόθρο σας ή τη δεξαμενή σας, αν χρειαστεί. Ακόμη θα συντηρήσουμε το αποχετευτικό δίκτυο που έχετε στην οικοδομή σας αθόρυβα άοσμα και πολύ αποτελεσματικά. Το ξεβούλωμα μίας λεκάνης ενός νεροχύτη ενός σιφονιού είναι εργασίες ρουτίνας. Η ✅ υδροβολή ελαχιστοποιεί το χρόνο επέμβασης αλλά και ✅ εκμηδενίζει τις παράπλευρες απώλειες. Αποφύγετε αεριτζήδες που σας υπόσχονται χαμηλές τιμές. Είναι αδύνατο να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα με 15 και 20 ευρώ. Αυτά σε μας δεν υπάρχουν, διότι δεν μπορεί να εργαστεί κανένα συνεργείο μαζί με το κόστος μετακίνησης έτσι. Μία τέτοια τιμή κρύβει παγίδες και καλό είναι ο πελάτης να ενημερώνεται στο τηλεφωνικό κέντρο περί τίνος πρόκειται. Δίνουμε μία λογική εκτίμιση και εργαζόμαστε με γνώμονα την αποτελεσματική απόφραξη. Παραδίδουμε το ✅ αποχετευτικό δίκτυο σε άριστη κατάσταση με ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΦΡΕΑΤΙΩΝ αφού παράλληλα μεγιστοποιηθεί ο χρόνος της επόμενης επέμβασης. Για αυτόν το λόγο δίνουμε εγγύηση.

Καλέστε για apofraxeis Athina και εκκενώσεις βόθρων το συνεργείο καθαρισμού υδρορροών του ομίλου TITAN, το μόνο καθετοποιημένο οργανισμό αποφρακτικών υπηρεσιών. Τι σημαίνει αυτό; Ότι σε μας γίνεται ανάθεση κάθε αποφρακτικής εργασίας όσο δύσκολη και αν φαίνεται, όπως: ξεβούλωμα λεκάνης, τουαλέτας, ξεμπλοκάρισμα φρεατίων, υδρορροών οριζόντιων και καθέτων. Ακόμη γίνεται άντληση υδάτων, διάγνωση με κάμερα, καταγραφή με έγχρωμη μικροκάμερα για τον εντοπισμό της βλάβης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε μας θα αισθανθείτε απόλυτη ασφάλεια. Οι ειδικοί τεχνικοί μας θα σας βοηθήσουν στην επίλυση ενός προβλήματος στο αποχετευτικό σας δίκτυο σε μόνιμη βάση. Αν υπάρχουν κακοτεχνίες κατασκευαστικές ή μετά από έναν σεισμό ο όμιλος TITAN είναι για σας ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης. Καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο, που εξυπηρετεί 20 γραμμές, ώστε να ελαχιστοποιείται ο χρόνος αναμονής. Ο πελάτης πρέπει να εξυπηρετείται άμεσα με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Κριτήριο για έναν σωστό όμιλο είναι η διαθεσιμότητα, η οποία αυξάνει τη φερεγγυότητα. Ένας καλός στόλος οχημάτων, καλοσυντηρημένων, αξιόπιστων και τεχνολογίας αιχμής προσδίδει αέρα υπεροχής. Εμείς μπορούμε όπου οι άλλοι αδυνατούν. Εμείς φέρουμε εις πέρας κάθε αποστολή ελαχιστοποιώντας το χρόνο χωρίς την πρόκληση ζημιών η παράπλευρων απωλειών. Σεβόμαστε την περιουσία κάθε πελάτη, είτε είναι ιδιώτης ή ένα εργοστάσιο ή το πολεμικό ναυτικό η ένα Υπουργείο ή το νομισματοκοπείο κα.

Στον όμιλο ΤΙΤΑΝ το κόστος αποφράξεων στο Πικέρμι αλλά και σε όλην την Αττική είναι χαμηλό, διότι κρατήσαμε τον ίδιο τιμοκατάλογο προ κρίσης. Χωρίς αυξήσεις και με καινούρια αποφρακτικά οχήματα EURO6 τελευταίας τεχνολογίας αλλά και με υπερσύγχρονο εξοπλισμό μόνο κέρδος έχετε από μας. Καλέστε μας!

Ναι, στην ερώτηση "Θέλω άδειασμα βόθρου τιμές!" απαντάμε ότι έχουμε τον πιο ανταγωνιστικό τιμοκατάλογο της αγοράς. Ανεξάρτητα από την άνοδο της τιμής των καυσίμων διατηρούμε χαμηλό κόστος. Καλέστε μας τώρα!

Είναι σύνηθες ότι τα περισσότερα αδειάσματα βόθρων γίνονται στην Ανατολική Αττική, όπως: Κορωπί, Σπάτα, Παιανία, Ανθούσα, Πικέρμι, Παλλήνη, Γέρακα, Καλλιτεχνούπολη. Άλλες φορές υπάρχουν βόθροι παλιοί που θέλουν συντήρηση, καθαρισμό και πλύσιμο, αφού αρχικά γίνει το άδεισμα από τον πυθμένα. Αυτές, βέβαια, είναι περιπτώσεις που είναι πιο σπάνιες, αλλά τυχαίνουν εβδομαδιαία. Υπάρχουν άνθρωποι μετανάστες, που έχουν παρατημένες οικοδομές χωρίς σύνδεση στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ. Εμείς είμαστε εδώ για όλους και για οποιαδήποτε εργασία μεταφοράς λυμάτων, ακαθάρτων, πλημμυρισμένων υπογείων κα. Καλέστε μας τώρα 24h!

Χάρτης Υπηρεσιών

Δείτε και τον επόμενο σύνδεσμο:

https://vothrospallinipanitsas24h.business.site/?m=true

Δείτε Άλλες Υπηρεσίες που είναι χρήσιμες

Αντλήσεις Υδάτων Πικέρμι


Αντλήσεις Υδάτων Πικέρμι, 50€ Άντληση Υδάτων Πικέρμι

Καλέστε την εταιρεία TITAN 24 ώρες με άριστες τιμές στις υπηρεσίες για άντληση υδάτων οικονομικά για την υπηρεσία: Αντλήσεις Υδάτων Πικέρμι

Άδειασμα Βόθρου Πικέρμι


Άδειασμα Βόθρου Πικέρμι, 70€ Καθαρισμοί Βόθρων Πικέρμι

Καλέστε την αποφρακτική εταιρεία μας σε οικονομικές τιμές αποφράξεων από 50€ με επαγγελματίες 24h για την υπηρεσία: Άδειασμα Βόθρου Πικέρμι

Πλύσιμο Βόθρου Πικέρμι


Πλύσιμο Βόθρου Πικέρμι, Πλύσιμο Βόθρων Πικέρμι

Καλέστε την αποφρακτική εταιρεία ΤΙΤΑΝ οικονομικά με τιμές αποφράξεων από 50€ με επαγγελματίες 24h/7/365 για την υπηρεσία: Πλύσιμο Βόθρου Πικέρμι

Μεταφορά Λυμάτων Πικέρμι


Μεταφορά Λυμάτων Πικέρμι, 70€ Αντλήσεις Λυμάτων Πικέρμι

Καλέστε την αποφρακτική εταιρεία μας σε οικονομικές τιμές αποφράξεων από 50€ με επαγγελματίες 24h για την υπηρεσία: Μεταφορά Λυμάτων Πικέρμι

Καθαρισμός Λιποσυλλέκτη Πικέρμι


Καθαρισμός Λιποσυλλέκτη Πικέρμι, Πλύσιμο Λιποσυλλέκτη Πικέρμι

Καλέστε την αποφρακτική εταιρεία σε οικονομικές τιμές αποφράξεων 50€ με επαγγελματίες 24h για την υπηρεσία: Καθαρισμός Λιποσυλλέκτη Πικέρμι

Καθαρισμός Βιολογικού Βόθρου Πικέρμι


Καθαρισμός Βιολογικού Βόθρου Πικέρμι, Τιμές 24h TITAN

Καλέστε την αποφρακτική εταιρεία ΤΙΤΑΝ οικονομικά για καθαρισμούς αποφράξεις βόθρων από 50€ με επαγγελματίες 24h/7 για την υπηρεσία: Καθαρισμός Βιολογικού Βόθρου Πικέρμι

Εκκένωση Βιολογικού Βόθρου Πικέρμι


Εκκένωση Βιολογικού Βόθρου Πικέρμι, Τιμές 24h TITAN

Καλέστε την αποφρακτική εταιρεία ΤΙΤΑΝ οικονομικά για καθαρισμούς αποφράξεις βόθρων από 50€ με επαγγελματίες 24h/7 για την υπηρεσία: Εκκένωση Βιολογικού Βόθρου Πικέρμι

Καθαρισμός Αντλιοστασίου Πικέρμι


Καθαρισμός Αντλιοστασίου Πικέρμι, Καθαρισμοί Αντλιοστασίων

Καλέστε την αποφρακτική εταιρεία μας σε οικονομικές αποφράξεις από 50€ με επαγγελματίες 24h για την υπηρεσία: Καθαρισμός Αντλιοστασίου Πικέρμι

Πλύσιμο Βενζινάδικου Πικέρμι


Πλύσιμο Βενζινάδικου Πικέρμι, Καθαρισμοί Βενζινάδικου

Καλέστε την αποφρακτική εταιρεία μας σε οικονομικές τιμές αποφράξεων από 50€ με επαγγελματίες 24h για την υπηρεσία: Πλύσιμο Βενζινάδικου Πικέρμι

Πλύσιμο Μαρμαράδικου Πικέρμι


Πλύσιμο Μαρμαράδικου Πικέρμι, Καθαρισμός Μαρμαράδικου

Καλέστε την αποφρακτική εταιρεία μας σε οικονομικές τιμές αποφράξεων από 50€ με επαγγελματίες 24h για την υπηρεσία: Πλύσιμο Μαρμαράδικου ΠικέρμιΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Εξαιρετική επιχείρηση για εκκενώσεις Βόθρων σε Παλλήνη Γέρακα

Εξαιρετική επιχείρηση για εκκενώσεις Βόθρων σε Παλλήνη Γέρακα Σπάτα Λούτσα Αρτέμιδα αλλά και όλη την Αθήνα. Επιπλέον διαθέτει και τα τελειότερα μηχανήματα για αποφράξεις. Άρα πρόκειται για τη μόνη καθετοποιημένη εταιρεία για ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης μίας πολυκατοικίας ή μίας μεζονέτας.

Chris Mandrakis

Review

Ψάχναμε για εκκενώσεις βόθρων σε όλη την Αθήνα

Ψάχναμε για εκκενώσεις βόθρων σε όλη την Αθήνα και συγκεκριμένα επαγγελματίες που να έρχονται στις δικές μας περιοχές σε 📍 Παλλήνη, Γέρακα, Σπάτα, Αρτέμιδα, Λούτσα. Οι άνθρωποι του συνεργείου που μιλήσαμε 📞 τηλεφωνικά, ανταποκρίθηκαν αμέσως και ήρθανε αξιολογήσανε το πρόβλημα δωρεάν❗ Εκτός από την εκκένωση έκαναν και πλύσιμο βόθρου όλα μαζί σε τιμές που δεν θα βρίσκαμε πουθενά. Μπράβο για τον επαγγελματισμό σας και για την καθαριότητα που μας προσφέρατε! 🙏

Ioanna Markana

Review

Συγχαρητήρια στον κύριο Πανίτσα

Συγχαρητήρια στον κύριο Πανίτσα για την άμεση εξυπηρέτηση και τον επαγγελματικο χαρακτήρα της επιχείρησης. Φοβερά οχήματα που μου έκαναν εντύπωση γι'αυτό τράβηξα φωτογραφία.

Anna Ntoumani

Google Review

Ήρθαν γρήγορα σε πολυκατοικία στην Παλλήνη.

Ήρθαν γρήγορα σε πολυκατοικία στην Παλλήνη. Έκαναν άδειασμα βόθρου και απόφραξη κεντρικού φρεατίου αποχέτευσης. Μπράβο σε όλους για τον επαγγελματισμό σας.

Γιώτα Μοσχονά

Google Review

Πραγματικά 👌σωστοί επαγγελματίες στις αποφράξεις φρεατίων αποχέτευσης.

Πραγματικά 👌σωστοί επαγγελματίες στις αποφράξεις φρεατίων αποχέτευσης. Τους προτιμήσαμε σε 🎯ώρα αιχμής, παρόλο που έχουν έδρα στο Χαλάνδρι. Έκαναν απόφραξη τριών φρεατίων και έπλυναν μετά τον καθαρισμό. Δωρεάν απολύμανση φρεατίων λένε στην ιστοσελίδα τους και τηρούν όσα γράφουν. Δεν έχουμε λόγια. ❤️Συγχαρητήρια για την αμεσότητα, τον ✅επαγγελματισμό και τις λογικές τιμές.

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Google Review

Είχα χρόνιο πρόβλημα στην οικία μου με την αποχέτευση.

Είχα χρόνιο πρόβλημα στην οικία μου με την αποχέτευση. Το συνεργείο μου σύστησε την χρήση κάμερας. Το πρόβλημα λύθηκε αφού βρέθηκαν ρίζες μέσα στην αποχέτευση. Σας ευχαριστώ για την οριστική λύση που μου δώσατε και τον επαγγελματισμό που έχετε.

kostas baboukis

Review

Με εντυπωσίασε ότι δεν υπήρχαν καθόλου οσμές

Είχα μεγάλο πρόβλημα σε ημέρα αργίας. Η ανταπόκριση ήταν άμεση, το συνεργείο άψογο , ταχύτατο και άφησε το χώρο πεντακάθαρο. Με εντυπωσίασε ότι δεν υπήρχαν καθόλου οσμές κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Άννα Πεχλιβάνη

Google Review

Εκκένωση βόθρου ακόμα και στις γιορτές.

Εκκένωση βόθρου ακόμα και στις γιορτές. Ευχαριστούμε πολύ για την άμεση εξυπηρέτηση τέτοιες μέρες του Πάσχα. Το συνεργείο ήρθε από το Χαλάνδρι στην Αθήνα κέντρο.

Alex A

Google Review

Άριστοι επαγγελματίες δήλωσε η κ. Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου!

Σας ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση μέρες αργίας. Άριστοι επαγγελματίες.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Review

Αξιολόγηση κ.Αλέξανδρου Βουρλιωτάκη!

Αλέξανδρος Βουρλιωτάκης

Αξιολόγηση 5 αστεριών στη Google

Εκκένωση βόθρου ακόμα και στις γιορτές.

Συνεπής και άριστες υπηρεσίες!!!!

Εύα Σιτ

Αξιολόγηση 5 αστεριών στη Google

Αξιολόγηση κ.Κωνσταντίνου Μοιρώτσου!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ

Αξιολόγηση 5 αστεριών στη Google

Τελευταία ενημέρωση: 29 Ιουλίου 2023. Συντάκτης: Ειρήνη Φιλάρετου.

Κοιν.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ωράριο Λειτουργίας 24h

 • Δευτέρα 00:00 - 23:59
 • Τρίτη 00:00 - 23:59
 • Τετάρτη 00:00 - 23:59
 • Πέμπτη 00:00 - 23:59
 • Παρασκευή 00:00 - 23:59
 • Σάββατο 00:00 - 23:59
 • Κυριακή 00:00 - 23:59

ΧΑΡΤΗΣ